Home
Vind de ideale ZZP'er

Glenn Helder

Vind de ideale ZZP'er

1ZZP
|
3 Min Read
|
October 30, 2019

Ik ben Glenn Helder, jullie kennen mij wel van die mooie loop acties op de velden bij onder andere Vitesse, Arsenal en het Nederlands elftal.

Maar jullie kennen mij ook van tv en het boek "van Arsenal naar Bajes". Het boek zegt het al, van hoogtepunt naar dieptepunt. Het mooie is dat je  van dieptepunten kan leren en het je dan verder brengt naar nog hogere hoogtepunten. Graag wil ik juist met jou mijn nieuwe hoogtepunten delen. Ik ga namelijk een boek schrijven. Van A tot Z. En waarom schrijf ik dit boek? Van A tot Z staat voor van Arsenal tot Zakenman. Ik heb namelijk een gat in de markt ontdekt. Zelf ben ik actief als ondernemer en ZZP'er.

Vanuit mijn eigen behoefte als ZZP'er heb ik samen met andere ZZP'ers een unieke oplossing bedacht. Stel je eens voor dat je als opdrachtgever je eigen ZZP flexpool kunt bouwen ZONDER dat je daarvoor 3 euro, 5 euro of maar liefst 15 euro per uur moet afstaan aan bemiddeling of een uitzendbureau? Zonder dat je tientallen facturen per week moet controleren en betalen. Zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over schijnzelfstandigheid van de ZZP'er.

Samen met mijn partners hebben wij software ontwikkeld dat jou en de ZZP'ers verder op weg gaat helpen. Bespaar dus tijd, geld en risico op de inhuur van ZZP'ers.

Wil je meer weten? neem contact met ons op of schrijf je gratis in op 1zzp
Travel
|
3 Min Read
|
Oct 30, 2019
Glenn Helder

Gedurende zijn veertienjarige betaald-voetbalcarrière speelde Glenn Helder in de Eredivisie bij Sparta, Vitesse en NAC. In het buitenland was de rechtsbuiten actief voor Arsenal en Benfica. Ook kwam hij uit voor het Nederlands elftal. Bij Arsenal speelde hij in een team met onder anderen Europese topspelers Dennis Bergkamp en Ian Wright.