Home
Glenn in de media

Glenn Helder

Glenn in de media

Lezingen & presentaties
|
|
October 30, 2019

Stel jezelf eens de vraag. Hoe leer je het beste? Dat antwoord heb ik al panklaar voor je liggen. Vooral van hoe je het juist niet moet doen.  

Iedereen wilt wel iets bereiken in zijn of haar leven. Grote successen. Soms korte termijn successen, zoals mijn voetbalcarrière. Misschien wel lange termijn successen waar ik op dit moment mee bezig ben.

Leergeld betalen werkt heel goed alleen is dit niet nodig. Ik grijp jongeren en volwassenen aan met mijn ervaringen. Na afloop van mijn lezingen bij scholieren, gevangenen, gemeenten of bedrijven verbaas ik mezelf soms wat het los brengt in mensen. Ik krijg er kippenvel van.

Travel
|
|
Oct 30, 2019
Glenn Helder

Gedurende zijn veertienjarige betaald-voetbalcarrière speelde Glenn Helder in de Eredivisie bij Sparta, Vitesse en NAC. In het buitenland was de rechtsbuiten actief voor Arsenal en Benfica. Ook kwam hij uit voor het Nederlands elftal. Bij Arsenal speelde hij in een team met onder anderen Europese topspelers Dennis Bergkamp en Ian Wright.