Home
Mijn passie, Muziek

Glenn Helder

Mijn passie, Muziek

Percussionist
|
|
October 30, 2019

Samen met mijn twee kinderen is muziek maken mijn lust en mijn leven. Het voelt als een genot dat ik daar nu mijn werk van maak. Met mijn optredens als percussionist, samen met dj’s, speel ik op openingen van bedrijven of evenementen.

Mijn drumsolo’s kan je vergelijken met een trainer die voetbalspelers begeleidt naar de overwinning van een wedstrijd. Samen werken wij op de achtergrond naar een geslaagde dag of avond. Ik ben onderdeel van het geheel. Eigenlijk zoals een lekkere jus op het eten.

Travel
|
|
Oct 30, 2019
Glenn Helder

Gedurende zijn veertienjarige betaald-voetbalcarrière speelde Glenn Helder in de Eredivisie bij Sparta, Vitesse en NAC. In het buitenland was de rechtsbuiten actief voor Arsenal en Benfica. Ook kwam hij uit voor het Nederlands elftal. Bij Arsenal speelde hij in een team met onder anderen Europese topspelers Dennis Bergkamp en Ian Wright.