Over mij.

Jouw collega’s of bezoekers een uniek geluksmoment bezorgen? Mijn team en ik zijn te boeken voor zomerfestivals, bedrijfsfeesten, bruiloften of andere evenementen. Wees er snel bij en boek voor jouw datum jouw geluksmoment.

Contact opnemen.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

 

Vanaf 1968

Leiden

Geboren op 28 oktober 1968 in Leiden en begonnen met voetballen bij de Leidse amateurvoetbalclub Oranje Groen. Daarna voetballend in de jeugd van UVS, Ajax en LV Roodenburg. Kwam ik in 1989 terecht bij Sparta Rotterdam. Na vier jaar in Rotterdam te hebben gevoetbald en in 93 wedstrijden negen keer te hebben gescoord, volgde Vitesse.
Vanaf 1968

Vanaf 1994

Profvoetbal

In de winterstop van het seizoen 1994/1995 maakte ik een transfer van Vitesse naar Arsenal (Londen). In het seizoen 1996/1997 heb ik nog een jaar bij het Portugese Benfica gespeeld. In het daaropvolgende seizoen verhuurde Arsenal hem aan NAC.
 
Vanaf 1994

Vanaf 2001

Leermomenten

Er volgen jaren van diepe dalen.
 
Vanaf 2001

Vanaf 2008

Muziek

In 2008 was Helder vaste percussionist bij Feestcafé Bubbles te Amsterdam en verzorgde daar muzikale shows, die afgewisseld werden met een live DJ. Inmiddels heeft Helder o.a. optredens op Dance Valley, ADE 2012, Latin Village Festival 2012, Beatlovers en bij Bloomingdale op zijn naam staan. Hij werkte samen met artiesten als D-Rashid, Gregor Salto en Trafassi, DJ Miss J’amore, DJ Roog en Alain Clark.
Vanaf 2008

Vanaf 2014

Eerste boek

Inmiddels heeft Helder zich ten doel gesteld anderen voor zijn valkuilen te behoeden. In maart 2014 verscheen de biografie van Helder ‘Van Arsenal naar de Bajes’ bij Voetbal International. Het boek werd geschreven door Bert Nederlof.
Vanaf 2014
Glenn in het kort

Van Arsenal tot Boek.

Glenn Helder (1968) had met zijn talent een gouden toekomst. Dat talent bracht hem tot het Nederlands elftal. Als voetballer van Arsenal en Benfica verdiende hij een fortuin, maar dat verdween in een bodemloze put. Nooit zal hij zijn schulden kunnen aflossen. Bij Humberto Tan aan tafel verteld hij dat zijn eerste boek eigenlijk van Arsenal tot Zakenman had moeten heten en niet van Arsenal tot Bajes.

De veerkracht van Glenn is ongekend. Helder herpakt zich en bedenkt zich over wat hij terug zou kunnen doen voor de maatschappij. Hij begint met het geven van lezingen om anderen te inspireren. Inmiddels ontplooit hij ook andere activiteiten en komt er een vervolg op zijn eerste boek. Ditmaal wel van Arsenal tot Boek.

Dagen
Uren
Minuten
Boek gelanceerd.
Bestel nu!