Voeten van de vloer.

Glenn is een persoon die zich continu weet te herontdekken en te verbeteren. Hij is geboren in een muzikale familie en is daarom al zijn gehele leven omringd door alles wat met muziek te maken heeft. Wil je jouw collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke dag bezorgen? Zijn team staat klaar om jullie de meest onvergetelijke en swingende dag te bezorgen. Glenn is te boeken voor zomerfestivals, bedrijfsfeesten, bruiloften of andere evenementen.
0
Bedrijfsfeesten
0
Bruiloften
0
Festivals
0
Workshops en clinics
Glenn in het kort

Van Arsenal tot Muziek.

De vader van Glenn heeft ruim 45 jaar in een band gespeeld en zijn broer maakt deel uit van de band van Hans Dulfer. Een familie met een zeer ruim muzikale achtergrond. Glenn is een ervaren met een groot scala van instrumenten maar de drums liggen hem het dichtst bij zijn hart. Glenn Helder is een toegewijd en getalenteerd performer die speelt op feesten als Dance Valley, Beatlovers en Bloomingdale.

 

Video afspelen over Glenn Helder Drumset
Wat betekent muziek voor Glenn

Zijn muziek.

 

 

Overal waar hij achter de drums zit weten mensen zijn muziek te waarderen. Zijn persoonlijke benadering van live percussie, in combinatie met de beats van de DJ, is dat het moet niet overheersen. Het moet nét dat beetje extra dimensie toevoegen en nooit de hoofdact zijn, maar een blend met de rest. Glenn is o.a. te boeken voor:

Boek nu glenn en zijn team

Onvergetelijke dag.

Glenn boeken voor jouw evenement betekent een onvergetelijke dag voor jouw bezoekers. De mogelijkheden op het gebied van muziek zijn oneindig. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en Glenn neemt direct contact met je op.