No items found.

More Stories

Glenn Helder

Van je grootste dagelijkse hobby uiteindelijk je werk maken. Een jongensdroom die uitkomt. Je boterham verdienen op de voetbalvelden, naar de beste competitie van de wereld verhuizen en dan uiteindelijk voor het Nederlands Elftal uitkomen. Je land vertegenwoordigen en heel Nederland één maken met oranje.

Glenn in de media

Leergeld betalen werkt heel goed alleen is dit niet nodig. Ik grijp jongeren en volwassenen aan met mijn ervaringen. Na afloop van mijn lezingen bij scholieren, gevangenen, gemeenten of bedrijven verbaas ik mezelf soms wat het los brengt in mensen. Ik krijg er kippenvel van.

Mijn passie, Muziek

Samen met mijn twee kinderen is muziek maken mijn lust en mijn leven. Het voelt als een genot dat ik daar nu mijn werk van maak. Met mijn optredens als percussionist, samen met dj’s, speel ik op openingen van bedrijven of evenementen.

Vind de ideale ZZP'er

Vanuit mijn eigen behoefte als ZZP'er heb ik samen met andere ZZP'ers een unieke oplossing bedacht. Stel je eens voor dat je als opdrachtgever je eigen ZZP flexpool kunt bouwen ZONDER dat je daarvoor 3 euro, 5 euro of maar liefst 15 euro per uur moet afstaan aan bemiddeling of een uitzendbureau? Zonder dat je tientallen facturen per week moet controleren en betalen. Zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over schijnzelfstandigheid van de ZZP'er.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Unique Pack of Magazine News for Your Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Architecture Posts

Percussionist
Mijn passie, Muziek
3 min read
Glenn Helder

Our Trusted Clients