GLENN .

Rebel als rolmodel

Voormalig profvoetballer en percussionist Glenn Helder versloeg zijn demonen en begon aan de tweede helft van zijn leven. Hij had succes bij ondermeer Sparta, Vitesse, Arsenal en het het Nederlands elftal maar verkwistte zijn fortuin en raakte aan lager wal. Na een gitzwarte periode wist hij op eigen kracht uit het dal te klimmen. Nu is hij een gevierd spreker, drummer en inspirator van vooral jongeren die gevaar lopen af te glijden.

‘Eerst was ik een voorbeeld hoe het niet moest en nu word ik gezien als rolmodel dat laat zien hoe het ook kan’ 
GLENN - Hoe HELDER wil je het hebben - cover boek

Glenn voetbalt nog steeds maar nu bij fameuze teams als Creators FC, FC De Rebellen en het RTL Sterrenteam. Hij drumt op festivals en geeft lezingen en inspiratiesessies.

De nog altijd goed gebekte lefgozer laat in dit boek zien hoe is opgestaan en verder gegaan, Dat leverde hem veel goodwill op. Hij wordt daarom vaak als gast uitgenodigd in tv-programma’s en geboekt door bedrijven en de overheid.

In dit boek laat hij het achterste van zijn tong zien en vertelt aangrijpend over zijn nieuwe bestaan.

QR code: Jouw vrouw mijn vrouw vips.

Wat leuk dat je mijn boek waarschijnlijk hebt gekocht en dat je na het scannen van de QR code op deze pagina bent gekomen.

Glenn Helder wilde mij te lijf gaan’ – Superguide – Veronica Magazine 
Emile Ratelband en Glenn Helder trappen een nieuwe reeks van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS af. Het was een heftige ervaring, vertelt Emile aan Superguide: “Glenn wilde mij te lijf gaan.”

 

Emile Ratelband: Iedereen heeft vooroordelen – RTL LATE NIGHT
Hieronder zie je mij aan tafel bij RTL LATE NIGHT praten over jouw vrouw mijn vrouw vips. Emile Ratelband erkent dat hij misschien iets te direct is geweest in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. Hij vindt echter niet dat hij over de schreef is gegaan met zijn uitspraak over de vooroordelen over Surinamers. “Iedereen heeft vooroordelen”, vindt hij.
 
Glenn Helder heeft spijt van ‘vinkentering’ – RTL LATE NIGHT

Hieronder zie jij mij aan tafel bij RTL LATE NIGHT praten over Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS.

Glenn Helder laat in RTL Late Night weten dat hij spijt heeft van zijn heftige reactie in het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. “Ik had niet moeten zeggen: krijg de vinkentering”, aldus de oud-voetballer.

 

Nieuwe boek binnenkort verkrijgbaar.

Op 27 november 2023 komt mijn nieuwe boek uit: “GLENN”, Hoe HELDER wil je het hebben? Laat jouw gegevens achter via het formulier. Zodra het boek te koop is ontvang je dan een e-mail met daarin de link naar de webshop. Jouw exemplaar signeer ik dan persoonlijk!

Dagen
Uren
Minuten
Boek gelanceerd.
Bestel nu!

Wat mensen over
Glenn zeggen
.

Helder in beeld.

Na afloop van zijn carrière als profvoetballer is Glenn regelmatig te gast geweest bij talkshows, sportprogramma’s en
uiteenlopende televisieprogramma’s, waar Glenn graag een bijdrage aan levert. Glenn is ook betrokken als speler en assistent-coach van het populaire influencer voetbalteam Creators FC.

Helder op social media.

Volg Glenn via je favoriete social media kanalen.

Heb je een vraag?

Vul het contactformulier in en Glenn komt bij jou terug met een reactie.