GLENN .

Rebel als rolmodel

Voormalig profvoetballer en percussionist Glenn Helder versloeg zijn demonen en begon aan de tweede helft van zijn leven. Hij had succes bij ondermeer Sparta, Vitesse, Arsenal en het het Nederlands elftal maar verkwistte zijn fortuin en raakte aan lager wal. Na een gitzwarte periode wist hij op eigen kracht uit het dal te klimmen. Nu is hij een gevierd spreker, drummer en inspirator van vooral jongeren die gevaar lopen af te glijden.

‘Eerst was ik een voorbeeld hoe het niet moest en nu word ik gezien als rolmodel dat laat zien hoe het ook kan’ 
GLENN - Hoe HELDER wil je het hebben - cover boek

Glenn voetbalt nog steeds maar nu bij fameuze teams als Creators FC, FC De Rebellen en het RTL Sterrenteam. Hij drumt op festivals en geeft lezingen en inspiratiesessies.

De nog altijd goed gebekte lefgozer laat in dit boek zien hoe is opgestaan en verder gegaan, Dat leverde hem veel goodwill op. Hij wordt daarom vaak als gast uitgenodigd in tv-programma’s en geboekt door bedrijven en de overheid.

In dit boek laat hij het achterste van zijn tong zien en vertelt aangrijpend over zijn nieuwe bestaan.

QR code: FC De Rebellen.

Wat leuk dat je mijn boek waarschijnlijk hebt gekocht en dat je na het scannen van de QR code op deze pagina bent gekomen.

De oud-profvoetballers John de Wolf en Glenn Helder gaan weer spelen. Ditmaal niet in het voetbalstadion, maar in het theater.

Leo Alkemade geeft een Ticket to Tilburg aan… Glenn Helder

Tilburg is hard aan het ontwikkelen, en dat wil voormalig prof voetballer Glenn helder graag aan Leo Alkemade laten zien. Daarom neemt hij hem mee naar de Spoorzone voor een dagje uit en bezochten ze onder andere Eetbar de Wagon, de Hall of fame en het Oktoberfest Tilburg. Wat Leo ervan vond? Check het hier!

Glenn Helder was zaterdag in Arnhem
Oud-voetballer Glenn Helder met FC De Rebellen in Arnhem
ARNHEM – Voormalig Vitesse-speler Glenn Helder heeft zaterdagavond op geheel eigen wijze de wedstrijd tussen SC Cambuur en Vitesse van commentaar voorzien. Helder bekeek het duel in de Arnhemse schouwburg.
 
Helder was niet zomaar in Arnhem. Na afloop van de wedstrijd trad hij in de schouwburg op met FC De Rebellen. Dat is een clubje van oud-voetballers met een, op zijn minst gezegd, bijzondere carrière.
 
Helder heeft een bijzonder verhaal te vertellen, omdat hij met een gokverslaving kampte en zelfs enige tijd in de gevangenis zat. Naast de oud-speler van Vitesse geven ook Wim Kieft, John de Wolf, Andy van der Meijde en Ulrich van Gobbel regelmatig acte de présence voor FC De Rebellen.
 
Dat is een nieuw initiatief. Vrijdag was de eerste voorstelling. Het is de bedoeling dat ‘De Rebellen’ het hele land door gaan om in theaters op te treden.
 

Oud-voetballer Glenn Helder met FC De Rebellen in Arnhem – Omroep Gelderland (gld.nl)

Docu: Niemand wordt geboren als Rebel.

De Fox Docu over FC de Rebellen.. Van Marbella tot een uitverkocht ‘oude’ Luxor theater in Rotterdam. Niemand wordt geboren als Rebel! Behalve John de Wolf, Glenn Helder, Andy van der Meijde, Ricky van den Bergh, Sjaak Polak die deden dat wel.

Samenvatting “de wedstrijd van je leven 2019”

De wedstrijd van het jaar…. Fox Sports NL presenteert “de wedstrijd van je leven” FC Winterswijk 3 vs FC de Rebellen.

Nieuwe boek binnenkort verkrijgbaar.

Op 27 november 2023 komt mijn nieuwe boek uit: “GLENN”, Hoe HELDER wil je het hebben? Laat jouw gegevens achter via het formulier. Zodra het boek te koop is ontvang je dan een e-mail met daarin de link naar de webshop. Jouw exemplaar signeer ik dan persoonlijk!

Dagen
Uren
Minuten
Boek gelanceerd.
Bestel nu!

Wat mensen over
Glenn zeggen
.

Helder in beeld.

Na afloop van zijn carrière als profvoetballer is Glenn regelmatig te gast geweest bij talkshows, sportprogramma’s en
uiteenlopende televisieprogramma’s, waar Glenn graag een bijdrage aan levert. Glenn is ook betrokken als speler en assistent-coach van het populaire influencer voetbalteam Creators FC.

Helder op social media.

Volg Glenn via je favoriete social media kanalen.

Heb je een vraag?

Vul het contactformulier in en Glenn komt bij jou terug met een reactie.