GLENN .

Rebel als rolmodel

Voormalig profvoetballer en percussionist Glenn Helder versloeg zijn demonen en begon aan de tweede helft van zijn leven. Hij had succes bij ondermeer Sparta, Vitesse, Arsenal en het het Nederlands elftal maar verkwistte zijn fortuin en raakte aan lager wal. Na een gitzwarte periode wist hij op eigen kracht uit het dal te klimmen. Nu is hij een gevierd spreker, drummer en inspirator van vooral jongeren die gevaar lopen af te glijden.

‘Eerst was ik een voorbeeld hoe het niet moest en nu word ik gezien als rolmodel dat laat zien hoe het ook kan’ 
GLENN - Hoe HELDER wil je het hebben - cover boek

Glenn voetbalt nog steeds maar nu bij fameuze teams als Creators FC, FC De Rebellen en het RTL Sterrenteam. Hij drumt op festivals en geeft lezingen en inspiratiesessies.

De nog altijd goed gebekte lefgozer laat in dit boek zien hoe is opgestaan en verder gegaan, Dat leverde hem veel goodwill op. Hij wordt daarom vaak als gast uitgenodigd in tv-programma’s en geboekt door bedrijven en de overheid.

In dit boek laat hij het achterste van zijn tong zien en vertelt aangrijpend over zijn nieuwe bestaan.

QR code: De ommekeer.

Wat leuk dat je mijn boek waarschijnlijk hebt gekocht en dat je na het scannen van de QR code op deze pagina bent gekomen.

Glenn solliciteert bij NASA, wegens ervaring met z

Zou je naar de ruimte durven? Dat is een vraag die Humberto stelt aan de tafelgasten. Daarop beweert Glenn Helder dat hij heeft gesolliciteerd bij de NASA. De reden? Zijn ervaring met zwarte gaten.

Glenn Helder persoonlijk failliet verklaard

Glenn Helder is onlangs persoonlijk failliet verklaard. “Er viel helaas niet meer op te boksen tegen de schulden”, liet de zaakwaarnemer van de ex-voetballer weten aan Quote. Volgens de zaakwaarnemer ‘stapelden fouten uit het verleden zich op’.

Glenn, die kampte met een gokverslaving, moet volgens zijn zaakwaarnemer ‘stappen zetten naar een beter, rustiger leven’. Dat doet de oud-voetballer in samenspraak met de curator. “Er is een positief gesprek geweest om samen te zoeken naar een stabiele toekomst.”

Die toekomst ligt wellicht in de televisiewereld. “Hij heeft wel plannen in die richting gehad”, weet de zaakwaarnemer. Glenn nam deel aan programma’s als Jouw vrouw, mijn vrouw en Expeditie poolcirkel. “Hopelijk is er iemand die interesse heeft hem daarin een tweede kans te geven.” Glenn is daarnaast drummer en zit bij FC De Rebellen, een groep rebelse oud-voetballers die lezingen geeft en op theatertour gaat.

Volgens de zaakwaarnemer is er licht aan het einde van de tunnel. “Maar er moet wel heel veel gebeuren. De schulden zijn ontzettend hoog, we zullen heel veel werk moeten verzetten.”

ANP
 

Nieuwe boek binnenkort verkrijgbaar.

Op 27 november 2023 komt mijn nieuwe boek uit: “GLENN”, Hoe HELDER wil je het hebben? Laat jouw gegevens achter via het formulier. Zodra het boek te koop is ontvang je dan een e-mail met daarin de link naar de webshop. Jouw exemplaar signeer ik dan persoonlijk!

Dagen
Uren
Minuten
Boek gelanceerd.
Bestel nu!

Wat mensen over
Glenn zeggen
.

Helder in beeld.

Na afloop van zijn carrière als profvoetballer is Glenn regelmatig te gast geweest bij talkshows, sportprogramma’s en
uiteenlopende televisieprogramma’s, waar Glenn graag een bijdrage aan levert. Glenn is ook betrokken als speler en assistent-coach van het populaire influencer voetbalteam Creators FC.

Helder op social media.

Volg Glenn via je favoriete social media kanalen.

Heb je een vraag?

Vul het contactformulier in en Glenn komt bij jou terug met een reactie.