GLENN .

Rebel als rolmodel

Voormalig profvoetballer en percussionist Glenn Helder versloeg zijn demonen en begon aan de tweede helft van zijn leven. Hij had succes bij ondermeer Sparta, Vitesse, Arsenal en het het Nederlands elftal maar verkwistte zijn fortuin en raakte aan lager wal. Na een gitzwarte periode wist hij op eigen kracht uit het dal te klimmen. Nu is hij een gevierd spreker, drummer en inspirator van vooral jongeren die gevaar lopen af te glijden.

‘Eerst was ik een voorbeeld hoe het niet moest en nu word ik gezien als rolmodel dat laat zien hoe het ook kan’ 
GLENN - Hoe HELDER wil je het hebben - cover boek

Glenn voetbalt nog steeds maar nu bij fameuze teams als Creators FC, FC De Rebellen en het RTL Sterrenteam. Hij drumt op festivals en geeft lezingen en inspiratiesessies.

De nog altijd goed gebekte lefgozer laat in dit boek zien hoe is opgestaan en verder gegaan, Dat leverde hem veel goodwill op. Hij wordt daarom vaak als gast uitgenodigd in tv-programma’s en geboekt door bedrijven en de overheid.

In dit boek laat hij het achterste van zijn tong zien en vertelt aangrijpend over zijn nieuwe bestaan.

QR code: Creators FC.

Wat leuk dat je mijn boek waarschijnlijk hebt gekocht en dat je na het scannen van de QR code op deze pagina bent gekomen.

Creators FC vs. Defensie | #3

Hieronder zie je mij in actie bij de Landmacht.

Wat doe je als een militair voertuig vastzit? Of stuk gaat tijdens een belangrijke missie? In ieder geval niet in de stress schieten! In deze derde aflevering neemt Glenn van Creators FC een kijkje op de Johannes Postkazerne in Havelte, waar hij is uitgenodigd door Vincent van het Nederlandse militaire voetbalelftal. Vincent laat Glenn zien wat hij in zijn werk als monteur bij 43 Herstelcompagnie van de Landmacht zoal doet. En dat kan soms aardig stressvol zijn.

Creators FC vs. Defensie | #4

Hieronder zie je mij in actie bij de Landmacht.

In de 3e aflevering heeft Glenn gezien hoe belangrijk het is dat je als monteur bij de Landmacht je hoofd koel houdt. Maar hoe zou Glenn zelf met zulke stressvolle situaties omgaan? In deze aflevering heeft Vincent de ultieme stresstest voor Glenn: op grote hoogte over een dunne balk lopen én naar beneden abseilen – en dat ook nog eens in de stromende regen… Denk jij dat Glenn kalm kan blijven?

Koen & Milo debuteren in het Nederlands Beachsoccer elftal. Yes-R doneert zonnebank aan Koen.

Hieronder zie je mij in actie bij Creators FC.

Koen en Milo mochten samen met Glenn Helder en coach Roy namens Creators FC meedoen met een demo wedstrijd beachsoccer in het echte Nederlands elftal tenue. Yes-R deed ook mee en doneerde aan Koen geld voor een zonnebank. Om het niveau nog enigszins op peil te houden deed ex Ajax en AZ speler Olaf Lindenbergh ook mee. 

Meer weten beachsoccer of het NK? Check: www.beachsoccerbond.nl.

Nieuwe boek binnenkort verkrijgbaar.

Op 27 november 2023 komt mijn nieuwe boek uit: “GLENN”, Hoe HELDER wil je het hebben? Laat jouw gegevens achter via het formulier. Zodra het boek te koop is ontvang je dan een e-mail met daarin de link naar de webshop. Jouw exemplaar signeer ik dan persoonlijk!

Dagen
Uren
Minuten
Boek gelanceerd.
Bestel nu!

Wat mensen over
Glenn zeggen
.

Helder in beeld.

Na afloop van zijn carrière als profvoetballer is Glenn regelmatig te gast geweest bij talkshows, sportprogramma’s en
uiteenlopende televisieprogramma’s, waar Glenn graag een bijdrage aan levert. Glenn is ook betrokken als speler en assistent-coach van het populaire influencer voetbalteam Creators FC.

Helder op social media.

Volg Glenn via je favoriete social media kanalen.

Heb je een vraag?

Vul het contactformulier in en Glenn komt bij jou terug met een reactie.